INNOVATÍV JÁRMŰVEK ÉS ANYAGOK TANSZÉK

 

Tisztelt Látogatók!

 

Örömmel jelentjük, hogy a Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai karán működő Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék hivatalos oldala beindult! Ezen a felületen is szeretnénk tartani a kapcsolatot a kedves látogatókkal, hallgatókkal és érdeklődőkkel. A tanszékkel kapcsolatos közösségi tartalmakért kattintsanak az alábbi linkre:

 

 

 

Folyamatosan frissítjük a tartalmat, mind a kutatás területén (TDK témák, hallgatói együttműködések, ipari kapcsolatok), mind oktatással kapcsolatos témákban (új tárgyak, vendég előadások, érdekességek, stb...).

A tanszék kompetenciáit tömörítő brossúránkat itt tölthetik le:

 

Hírek, aktualitások
2022. szeptember 21.

Kuti István, gépészmérnök szakos hallgató vagyok, műanyagfeldolgozó szakirányon tanulok, TDK tevékenységem mellett, demonstrátor is. Konzulensem Berczeli Miklós, akivel a ragasztóanyagok mindennemű tulajdonságait kutatjuk.

2022. szeptember 20.

Az Öveges József Szakkollégium vendége Dr. Berczeli Miklós. Várunk minden kedves érdeklődőt 2022.09.21-én 16 órától a GAMF Kar 4/315 terembe. TDK-zó Hallgatóknak kötelezően ajánlott!

2022. szeptember 19.

Elsőként indított digitális fogászati tervezés szakot a régióban a Semmelweis Egyetem a Neumann János Egyetemmel közösen. A digitális technológia hihetetlenül gyors fejlődése a fogászatban, fogpótlástanban is tetten érhető, erre válaszul született meg a 3 éves új alapszak gondolata, amelynek legelső évfolyama kezdte meg tanulmányait idén szeptembertől.

2022. szeptember 15.

Capár Andrea TDK bemutatkozása következik.

2022. szeptember 13.

Tisztelt Kollégák!

Szeptember 15-én Karunk vendége lesz a CEEPUS-program keretében Prof. Dr. Aleksandar Vencl, a Belgrádi Egyetem Gépészmérnöki Karának és Prof. Dr. Blaža Stojanovic, a Kragujevaci Egyetem Mérnöki Karának munkatársa.

2022. szeptember 12.

 

Célom a GRP profilok ragasztástechnológiájának vizsgálata. Különféle felületkezelési módszerek összehasonlítása, szakítási határértékek meghatározása többféle ragasztóval.

2022. szeptember 08.

Eredményes munkájának és doktori védésének köszönhetően, Berczeli Miklóssal tovább bővült Egyetemünk és Tanszékünk tudományos fokozattal rendelkező oktatóinak száma.

2022. szeptember 06.

A következő cikkünkben Körömi Benjámin járműmérnök hallgató TDK bemutatkozása olvasható.