INNOVATÍV JÁRMŰVEK ÉS ANYAGOK TANSZÉK

 

Tisztelt Látogatók!

 

Örömmel jelentjük, hogy a Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai karán működő Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék hivatalos oldala beindult! Ezen a felületen is szeretnénk tartani a kapcsolatot a kedves látogatókkal, hallgatókkal és érdeklődőkkel. A tanszékkel kapcsolatos közösségi tartalmakért kattintsanak az alábbi linkre:

 

 

 

Folyamatosan frissítjük a tartalmat, mind a kutatás területén (TDK témák, hallgatói együttműködések, ipari kapcsolatok), mind oktatással kapcsolatos témákban (új tárgyak, vendég előadások, érdekességek, stb...).

A tanszék kompetenciáit tömörítő brosúránkat itt tölthetik le:

 

Hírek, aktualitások
2023. november 13.

Kedves Hallgatók! Tisztelettel értesítünk Titeket egy különleges eseményről, amely a jövő formálóit és formálódását ünnepli: a Promptmaster és a Neumann János Egyetem közös sajtóeseménye. Időpont 2023. november 15. Campus nagyelőadó

2023. november 07.

A gépjármű chippelés egy olyan technikai fejlesztés, amelyre egyre több figyelem irányul a járműmérnöki és ezzel kapcsolatban álló szakmák köreiben. Molnár Bence tanszéki mérnök kolléga és Csomós István járműmérnök hallgató közösen tartottak egy előadást erről a témáról, amely nagy érdeklődést váltott ki az első féléves hallgatóság körében.

2023. október 31.

A Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai Kar Innovatív Járművek és Anyagok Tanszéke tisztelettel meghívja Önt, az immár negyedik alkalommal megrendezendő Műszaki - Anyagtechnológiai Szakmai Konferencia (MASZK2023) tudományos rendezvényre.

2023. október 20.

Az Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék munkatársai részt vettek az OATK 2023 Konferencián Balatonalmádin, ahol elnyerték a legjobb poszter díját.

2023. október 08.

Az elkövetkező hónapokban különféle eseményeknek vagy beszélgetéseknek adunk otthont a mesterséges intelligencia modern világbeli fejlődésével kapcsolatos (számos különböző) témájában.

2023. október 03.

A Magyar Hegesztési Egyesület 2024 június 6-8. között rendezi meg a Dunaújvárosi Egyetemen a XXXII. Nemzetközi Hegesztési Konferenciát.

2023. szeptember 05.

„A MIM technológia alkalmazása a gyakorlatban” címmel pályázatot hirdet az AFT-Hungary Kft. a metal injection molding technológia alkalmazásának lehetőségei témában maximum 3 fős csapatok részére.

2023. szeptember 05.

A Neumann János Egyetem Hidrogéntechnológiai Tudásközpontja pályázatot hirdet demonstrátori pozícióra, 2023. október 1-i kezdéssel.

2023. szeptember 03.

Mi jelent a Zöldgazdaság a gyakorlatban? A környezetünk maximális és minden szempontból megvalósított védelme olyan módon, hogy az életünk során képesek legyünk fejleszteni, gyártani, szállítani, raktározni, kereskedni és a hulladékot mint értékes alapanyagot több módon újrahasználni vagy újrahasznosítani.