Tisztelt Leendő Partnerünk!

 

Tanszékünk ipari profiljába illeszkedően ipari bérmunka kezdeményezésére invitáljuk! Szervezetünk az aktív fejlesztési és kutatási folyamatok mellett szabad kapacitásait igyekszik ipari partnerei számára felajánlani. Számos kötődésünk volt és van a környékbeli és távolabbi ipari vállalatokkal, melyeknek folyamatosan végzünk vizsgálatokat és méréseket.

Tanszékünk rendelkezik Akkreditált Anyagvizsgáló és Méréstechnikai Laboratóriummal, ahol a különböző vizsgálatokat és méréseket akkreditáltan tudjuk végezni. A laboratórium által végzett vizsgálatok eredményei felhasználhatóak az alapanyag azonosítás, a tervezés, a kivitelezés, a gyártás szakaszában, illetve a káresetelemzés területén is. A laboratórium elsődleges célja, hogy kiszolgálja a környező iparvállalatok minden igényét és a területen vezető szerepet töltsön be. A vállalatok számára gyors, pontos, független eredményeket biztosítson, egyre több vizsgálati területen.

Ezek mellett tanszékünk vállal kis sorozatú vagy kísérleti gyártást és gyártáselőkészítését. Kérjük, tekintsék meg eszközparkunkat és referenciáinkat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a közös együttműködés ezen formája, kérem keresse tanszékünk vezetését vagy a kutatócsoportvezetőket!

Teremtsünk közösen értéket!

Tanszékünk kompetenciáit tömörítő brosúránkat ITT tölthetik le.

 

 

Tisztelettel:

Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék