Tisztelt Leendő Partnerünk!

 

Tanszékünk kutatási profiljába illeszkedő Ipari KFI projekt kezdeményezésére invitáljuk!

Jelenleg a szervezetünk az anyagtudományon át a gyártás, lézersugaras eljárások, polimer- és járműtechnológia terén számos aktív fejlesztési és kutatási folyamatot folytat. Számos ipari partnerünk van, akikkel jelenleg is végzünk piaci versenyképességüket növelő fejlesztéseket hazai pályázati rendszereken keresztül, illetve szolgáltatás formájában!

Tanszékünkön belül már jól strukturált pályázatíró csapat áll rendelkezésre, akikkel a pályázat teljes szakmai anyagát és pénzügyi tervezését meg tudjuk valósítani, illetve végig támogatjuk a partnercéget a pályázat beadása, hiánypótlása során! Jól ismerjük a hazai pályázati rendszerek működését és az elérhető források pályázati menetét, illetve követelményét a támogatás elnyerése érdekében! Miután elnyertük a támogatást szakmai és projektmenedzsmenti oldalról, támogatjuk a konzorciumot az eredményes és határidőre teljesülő szakmai feladatok ellátásáért!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a közös együttműködés ezen formája, kérem keresse tanszékünk vezetését vagy a kutatócsoportvezetőket!

Teremtsünk közösen értéket!

 

Tisztelettel:

Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék